Календар пирамида AERIAL moments

13 -листов настолен календар, 3 езика, официални празници.

13 спиращи дъха фотографии.

Тела и корица: 200 грама хромов картон, подложка:500 микрона целулозен картон.

Размер на страниците 207х105 мм.

Подложка: 207х135 мм.

 

 

Категории , Артикулен номер: AERIAL moments

Описание

13 -листов настолен календар, 3 езика, официални празници.

13 спиращи дъха фотографии.

Тела и корица: 200 грама хромов картон, подложка:500 микрона целулозен картон.

Размер на страниците 207х105 мм.

Подложка: 207х135 мм.